OAC's en werkzaamheden

U heeft van HVC een brief ontvangen over de Ondergrondse Afval Containers die zijn geplaatst. In de brief staat dat deze geactiveerd zijn.

Het bestuur heeft geconstateerd dat alleen de middelste unit nu werkt (nadat deze op ons aangeven geleegd is). De voorste en achterste unit moeten gerepareerd worden. Een monteur is reeds ingeschakeld door HVC.

Als de ondergrondse afval container vol of defect is, kunt u zelf contact opnemen met HVC 0800-0700

Wanneer de oude rolcontainers a.s. vrijdag voor het laatst worden geleegd, mogen deze niet meer gebruikt worden. U kunt er dan geen afvalzakken meer in gooien, omdat deze niet meer opgehaald zullen worden. Om te zorgen dat dit ook niet meer kan gebeuren, zullen we de containerruimten tijdelijk afsluiten. Zoals besloten in de algemene ledenvergadering van de VVE, zullen deze ruimten worden herbestemd (zie notulen ALV).

Tijdens de verbouwing voor De Rede, zijn een behoorlijk aantal (elektrische) leidingen geraakt bij boorwerkzaamheden voor doorvoeren (leidingen, afvoeren). Deze kabels van de CO2 detectie, brandmelders, stuwventilatoren en schachtventilatoren, moeten worden hersteld voor onze eigen veiligheid. Deze week worden de herstelwerkzaamheden uitgevoerd door Instacom en Geveke, in opdracht van Van Wijnen. Enige overlast in de parkeerkelder is helaas niet te vermijden. De aannemers proberen dit tot een minimum te beperken. We vragen om uw medewerking en uw begrip.

AOCs