Voortgang schilderwerkzaamheden

De schilderwerkzaamheden zijn aangevangen. Zoals in de brief aangegeven zijn de werkzaamheden binnen begonnen. Inmiddels zijn toren 2 en 3 gereed qua binnenschilderwerk, er zijn veel schilders op locatie wat de voortgang alleen maar extra bevorderd.

De wanden van de trapportalen zijn geschilderd en ook de liftdeuren en ombouw (koof) zijn geschilderd. De afwerking wordt nog strakker gemaakt. Momenteel wordt er ook gewerkt aan het binnenschilderwerk van toren 1 (huur deel) 

De buitentemperatuur i.c.m. het moment van schilderen is besproken met de hoofduitvoerder van Lenferink en de verftechnisch specialist van Sigma. Als het niet vriest (dit wordt vooraf gemeten) is er absoluut geen probleem te schilderen met dit type Sigma verf onder deze omstandigheden. Zowel Lenferink als Sigma geven aan hiervoor garant te staan, de beheerder en het bestuur volgen dit advies.

Ten behoeve van de veiligheid van de aannemers/schilders op locatie die op de steigers werken worden de steigers met een aantal ankerpunten in de voeg aan de gevel vastgemaakt. Als de werkzaamheden klaar zijn worden de gaten t.b.v. de ankerpunten met blanke siliconenkit gedicht dit valt daarna in het niet, esthetisch gezien.

De beheerder heeft de steigerbouwers aangesproken over het feit dat er over het sedemdak werd gelopen, dit was enkele keren gebeurd bij het verplaatsen van materialen maar dit bleek niet opgevallen door de sneeuwlaag die er overheen lag. Er wordt nu rekening mee gehouden en waar nodig beschermd met steigervlonders.

Als er nog vragen zijn of opmerkingen kunt u contact opnemen met onze beheerder, zoals vermeldt in de brief.

    1-IMG 3546   2-IMG 3550